De ce imi doresc un iPhone 5 ?


Blogal Initiative si Vodafone au initiat, cu ocazia lansarii iPhone 5 in Romania, o campanie prin care ne este solicitat raspunsul la o simpla intrebare : de ce iti doresti de la Vodafone un iphone5 ?
Sincer, primul raspuns a fost de genul: imi doresc un iPhone 5 de la Vodafone, pentru ca sunt clientul lor de mai bine de zece ani si macar atat merit pentru plata la termen a facturii :). Evident, niciodata nu se va intampla asta si probabil se vor mai gasi milioane de alti utilizatori care ar dori acelasi lucru si chiar nu mi-as dori sa fiu motivul principal pentru care compania intra in faliment !
Dupa putin timp, m-am gandit ca oricum vine luna decembrie, imi voi serba ziua de nastere si nu ar fi deloc neplacut sa ma trezesc cu un cadou din partea Vodafone, asta pe langa obisnuitele minute pe care le primim noi abonatii an de an (care fie vorba intre noi sunt destul de putine :)).
Nu imi place sa visez, asa ca hai sa vedem ce noutati ne pregateste  Apple cu acest nou model : incredibil de subtire, cu un display impresionant de 4 inch iar datorita noului procesor A6 se pare ca vom avea parte de performante mai bune, acum cu o baterie care nu se termina dupa o zi.  Nu are rost sa mai discutam despre calitatea pozelor sau a inregistrarilor HD pe care le poti face pentru ca toata lumea stie ca la acest capitol Apple nu are concurenta. Din punct de vedere financiar,oferta Vodafone, care desi nu este cea mai mica de pe piata, este rezonabila si asta o spun pentru ca vine in intampinarea clientilor sai cu trei tipuri de abonamente la preturi care incep de la 39 euro/luna.
In concluzie,imi doresc un iPhone5 de la Vodafone pentru ca am nevoie de un asemenea telefon, sigur ma va ajuta in activitatile zilnice, dar si pentru ca sunt curios sa vad daca este atat de senzational cum se spune.

About Cristi M.

About me ? Nothing special. If you want to find something please visit my blog.
This entry was posted in Articles and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to De ce imi doresc un iPhone 5 ?

  1. carcotas says:

    Salut, am intrat aici datorita lui BlogalInitiative, si am observat ca si tu imi folosesti imaginea cu care particip la campanie si pe care cei de la BlogalInitiative o folosesc, insa dupa cum vezi cu un link catre sursa imaginii, ceea ce tu nu ai facut, si daca nu esti dispus sa o faci, te rog sa inlocuiesti imaginea. Multumesc si sper sa fie fara suparare, insa chiar am muncit la ea asemeni tie la postul creat, sper sa intelegi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.