Doua biciclete ideale pentru plimbarile in oras.

ddddEste placut sa te relaxezi si sa faci sport in acelasi timp, iar bicicleta reprezinta motivul cel mai bun de a iesi din casa la o tura prin oras. Strazile si parcurile ne asteapta sa le strabatem de cate ori simtim nevoia de relaxare si de a ne pune corpul in miscare. In plus, vom ajunge mult mai repede la intalniri si ne vom strecura in mod eficient prin traficul infernal din timpul zilei.

Dar care sunt cele mai potrivite biciclete pentru a pedala prin oras? Ai la dispozitie 2 modele de biciclete ieftine cu care sa te mandresti la fiecare iesire.

1. Biciclete de oras
Bicicleta de oras este alegerea ideala la un pret accesibil. O singura investitie iti va permite sa te bucuri de placerea de a pedala timp indelungat. Majoritatea modelelor sunt unisex, insa exista cateva modele cu cos in spate sau in fata, care sunt ideale pentru doamne si domnisoare. Principalul avantaj este ca sunt biciclete ieftine, pe care orice persoana si le poate permite oricand si sunt extrem de versatile. Astfel, modelele iti permit echiparea cu diverse accesorii specifice fara a distruge exteriorul, pentru ca activitatea de pedalare prin oras sa fie cat mai placuta pentru tine.Bicicleta se alege in functie de varsta si inaltimea utilizatorului, care asigura confortul ideal in timpul pedalarii. Inainte de a achizitiona o bicicleta, cere sfatul unui specialist de la magazinele specifice pentru a-ti confirma alegerea

2. Biciclete pliabile
O alta varianta este sa optezi pentru biciclete pliabile. Acestea prezinta un design deosebit, care nu trece atat de usor neobservat pe strada. Cadrul jos si dur amortizeaza socurile, iar posibilitatea de pliere permite depozitarea practica chiar si in casa. De asemenea, mecanismul de pliere ofera fiabilitate si rezistenta timp indelungat. Scoateti-o la o plimbare ca sa fie admirata!

Apeleaza cu incredere pentru unul dintre aceste 2 modele de biciclete ieftine si redescopera placerea de a pedala! Mult succes!

About Cristi M.

About me ? Nothing special. If you want to find something please visit my blog.
This entry was posted in Articles and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Doua biciclete ideale pentru plimbarile in oras.

  1. kriozenit says:

    Demult nu puteai sa mergi pe drum de ele… azi, le vezi rar in parcuri, in locuri special amenajate pentru ele. Desi conferă miscare si in acelas timp sănătate pentru corpul nostru.. Cei care au posibilitati, mai achizitioneaza biciclete de apartament…. pe alea sigur nu le vedem pe strada și nu necesita spatii speciale.

  2. Cristi M. says:

    Totusi, sper ca pe viitor sa vad cat mai multe biciclete pe strada si mai putine masini…..probabil ca visez, dar asa ar fi mai bine pentru sanatatea noastra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.