Pictura eco.

Se pare ca din ce in ce mai multe persoane sunt preocupate de protejarea mediului inconjurator dar mai ales de sanatatea lor si de adoptarea unui stil de viata cat mai eco intr-un mediu potrivit.
Chiar daca acest lucru nu este foarte cunoscut, si in pictura se intampla acest lucru intrucat foarte multi artisti incearca sa nu foloseasca materialele de pictura toxice ce erau folosite in urma cu multi ani. Imaginea celor mai cunoscuti maestri care foloseau pigmenti toxici cu siguranta o sa ramana in cartile de istorie.
Datorita tehnologiei evoluate, in magazinele cu materiale pentru pictura se gasesc produse eco, produse care nu au efecte negative asupra mediului si sanatatii oamenilor. Asadar, artistii care au o sensibilitate accentuata la solventii toxici sau sunt preocupati de sanatatea mediului inconjurator dar mai ales copiii, au acum la dispozitie solutii mult mai prietenoase pentru pictura.
Un exemplu pe care vi-l prezentam astazi este mediu pictura in ulei, un produs eco. Acest mediu-solvent se potriveste tuturor culorilor in ulei si nu prezinta nici un pericol pentru sanatate sau mediul inconjurator. Pe langa calitatea excelenta de a dilua culorile in ulei, acest mediu pentru pictura poate fi amestecat si cu apa.
Acest diluant cu rol de mediu are consistenta si aspectul foarte asemanator cu cel al apei si poate fi folosit cu incredere in ateliere de creatie sau sali de clasa.
Pe langa proprietatile sale de diluant poate fi folosit si ca mediu pentru pictura deoarece transforma consistenta culorilor intr-o pasta fina si astfel usureaza aplicarea culorilor.
Pentru cei care doresc sa achizitioneze culori acrilice, produse eco pentru pictura, recomandam magazinul picturaonline.ro. Aici gasiti produsele de care aveti nevoie nu doar pentru a realiza tablouri pictate ci si pentru alte hobby-uri cum ar fi: pictura pe fata si corp, pictura pe sticla si ceramica, materiale pentru gravura si serigrafie, etc. Preturile pentru acestea sunt extrem de avantajoase, acesta fiind locul din care artistii profesionisti si amatori prefera sa isi achizitioneze produsele de care au nevoie. Trebuie mentionat faptul ca toate produsele disponibile aici sunt de cea mai calitate lucru datorita caruia este magazinul preferat al multor artisti. Este locul potrivit pentru achizitionarea primului sevalet pictura .Prin intermediul acestui magazin se urmareste dezvoltarea capacitatii de comunicare prin culoare si realizarea cat mai multor picturi reusite si in acelasi timp eco.

Advertisement

About Cristi M.

About me ? Nothing special. If you want to find something please visit my blog.
This entry was posted in Articles. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.