Televizorul anului 2014.

Achizitionarea unui nou televizor poate fi o experienta dezamagitoare si chiar obositoare pentru multe persoane. Chiar si cei mai atenti cumparatori pot intalni dificultati datorita faptului ca exista foarte multi producatori, comercianti si agentii de vanzari si astfel o varietate de modele. Speram ca acest ghid sa va ajute sa nu intampinati confuzii si sa faceti alegerea perfecta. Acesta nu va raspunde la toate intrebarile insa pe site-ul nostru gasiti si alte articole referitoare la acest subiect. Cu toate acestea, speram sa furnizam informatiile de baza de care aveti nevoie pentru a va simti increzatori atunci cand cumparati un televizor nou.
In cazul in care doriti sa treceti peste toate detaliile si sa cumparati un televizor, recomandarea noastra generala pentru 2014 este TV LED SAMSUNG UE75F6400 , este cel mai bun televizor pe care l-am analizat pana acum.
Reguli foarte importante care de obicei nu sunt luate in considerare
1. Asigurati-va ca folositi conexiunile potrivite
Este uimitor cat de multe persoane inca nu-si dau seama ca diferitele conexiuni ofera o calitate diferita a imaginii.
Cel mai important lucru care trebuie luat in considerare aici, este ca imaginile HD pot fi livrate doar prin HDMI si componente video. Chiar daca utilizati o sursa non-HD, cum ar fi un DVD player, ar trebui sa incercati sa folositi un cablu HDMI, daca se poate, ca sistem de livrare digitala ofera in mod invariabil cele mai curate imagini.
2. Asigurati-va ca sursele sunt configurate corect
Un alt aspect exterior care poate afecta performanta televizorului tine de setarile pe care le utilizati pentru surse externe cum ar fi playere Blu-Ray . Pentru imagini de calitate folositi setarile recomandate de producator.
3. Contrast
Contrastul este esential pentru a obtine calitatea generala a imaginii.
Multi producatori livreaza produsele cu nivelul de contrast stabilit la maximum, insa acesta nu este la fel de placut intr-o locuinta asa cum este pe raftul unui magazin, in primul rand, datorita faptului ca imaginea este formata din culori vibrante care nu arata natural. De asemenea, contrastul ridicat al imaginii poate cauza umbre permanente si astfel un aspect de „screenburn”.
Ca regula generala este indicat sa reducem setarile de contrast la maximum 70-80% sau chiar mai mici de atat.
Majoritatea televizoarelor LCD dispun de anumite optiuni de contrast dinamic ce ajusteaza continuu cantitatea de lumina emisa ca raspuns la schimbari in continutul imaginii.

Advertisement

About Cristi M.

About me ? Nothing special. If you want to find something please visit my blog.
This entry was posted in Articles. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.