Aerolines.

Nu mai este mult, si abia astept sa vina vara, sa ma plimb, sa calatoresc si sa iau cu mine, doi dintre cei mai buni prieteni ai mei, care sa ma urmeze peste tot unde merg, si sa dam tonul la distractie. Imi doresc de mult timp sa fac o excursie in Spania.
Asa ca ne-am luat deja bilete avion Bucuresti Barcelona si abia asteptam sa vedem Sagrada Familia, o capodopera neterminata a lui Antoni Gaudi. Aquarim Barcelona, acesta se afla in zona moll d’Espanya del Port Vell, pe malul Marii Mediterane. La Aquarium sunt 35 de bazine care adapostesc peste 11.000 de animale marine si 450 de specii diferite reprezentative pentru Mediterana. Este considerat una dintre cele mai importante expozitii de animale marine din Europa din cauza colectiei impresionante.
Ei bine mai sunt si alte atractii. Vreau sa vizitez Muzeul Pablo Picasso, Montjuic, Pestele din Barcelona, La Pedrera (Casa Mila), Palatul de Muzica Catalana, Tore Agbar, care este o cladire cu un design unic, cel putin interesant. :)) Sunt foarte multe de vazut, Catedrala La Seu, care se gaseste chiar in inima orasului Barcelona. Piatra de temelie a bisericii actuale a fost pusa inca din secolul al 13-lea dar catedrala a fost finalizata abia la inceputul secolului 20.
Nu am cum sa uit de Stadionul echipei FC Bercelona, Camp Nou. Este cel mai mare stadion de fotbal din Europa. Se zice ca atmosfera este de-a dreptul electrizanta. Doar suntem microbisti nu ?
Chiar daca nu stiu prea multe despre faimoasele coride, as vrea sa vad si Arenas de Barcelona. Este o fosta arena unde se organizau coride, transformata intr-un complex comercial.
Cu toate ca inca nu am ajuns acolo, si am vazut doar sute de poze si filmulete pe internet, Barcelona este orasul meu preferat din Europa, mi-as dori foarte mult sa locuiesc acolo. Arhitectura si felul in care este asezat orasul, este magnific. Mor de nerabdare, sa ajung sa vizitez orasul, si sa ma conving de acest lucru.
Am spus ca vreau sa merg vara nu ? Mai precis prin Iulie. Vreau sa mergem si la o plaja de 5 stele, vremea este superba acolo, si numai buna sa prinzi un bronz frumos, si sa ne plimbam cu yachtul si skijetul pe marea Mediterana. Vom sta la un hotel de cinci stele, la un etaj superior, si de toate acestea se vor ocupa Aerolines.ro Daca avem timp, mergem sa vedem si Ibiza, o zi cel putin, o sa ne facem timp, sa mergem pe insula distractiei. Cam asta este, tot ceea ce am in plan pentru vara aceasta.

Advertisement

About Cristi M.

About me ? Nothing special. If you want to find something please visit my blog.
This entry was posted in Articles. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.