Anvelope.

UntitledTot mai multi prieteni au de gand sa isi porneasca propia afacere, asa ca am iesit in oras, si am discutat mai multi prieteni intre noi, despre ce putem face, si am venit fiecare cu idei. Unul dintre prieteni, Marius, ne-a povestit ce a facut in weekendul intrecut, si cum a cautat si comandat de pe internet anvelope industriale,cat pentru un intreg parc auto.
In weekendul ce a trecut, am fost la tara in vizita la bunici, aerul este curat, iar natura este superba. Un weekend in care m-am relaxat, citind o carte in foisor, mancand tot felul de bunatati pregatite de bunica din ingrediente naturale, si mergand la pescuit. Acestia se ocupa in principal cu agricultura, avand cateva zeci de hectare de pamant, peste care cultiva cereale,legume si fructe. M-am gandit sa incep si eu o mica afacere in agricultura, mi-am zis, ca tot ce ai nevoie pentru a incepe o astfel de afacere, sunt cateva hectare de pamant, un tractor, si cativa oameni. – a spus Marius.
Ei bine, bunicul meu are tot ce ii trebuie, insa anul acesta a intampinat cateva probleme. Desi are toate utilajele necesare (doua tractoare si doua remorci), iar recolta se prezinta bine, tractoarele acestuia nu pot sa iasa din garaj, au nevoie de anvelope noi, cele vechi fiind mult prea uzate. Fiind foarte vechi si utilizate ani de zile, au crapat toate, doua chiar au explodat.
Si din pacate nu este singurul din zona, care se confrunta cu aceasta problema. Deoarece iarna nu a fost tocmai blanda, in zona, majoritatea utilajelor au fost afectate, si au ramas fara anvelope. Dar i-am spus ca se rezolva. Stiam de la prieteni un site serios, care se ocupa cu comercializarea de anvelope de calitate, inclusiv, anvelope industriale, la preturi competitive chiar. Livrarea se face in 24-48 de ore in orice localitate, insa dupa neplacerile cauzate de vechile anvelope, mai importanta decat livrarea foarte rapida, este garantia de 24 de luni, oferita anvelopelor.
In urma cu ceva timp, un prieten si-a cumparat astfel de anvelope pentru mai multe utilaje, si a fost foarte multumit, reusind sa isi mentina in continuare afacerea in miscare, fara probleme. Este foarte important pentru el, sa nu intrerupa activitatea, deoreace asta ar insemna pierderi foarte mari, imposibil de acoperit, si blocaje in interiorul firmei. Insa pentru oricine, intarzierile pot sa produca neplaceri, cerealele nu asteapta la nesfarsit pe camp, sa fie adunate.
Ei bine, intre a citit o carte, mancat cozonac, placinte si mergand la pescuit, la tara fiind, am comandat de pe internet 20 de anvelope, pentru majoritatea oameni din localitate, care detin utilaje agricole, mai precis tractoare. Cand am plecat de acasa, chiar nu m-am gandit ca am sa fac asa ceva, ma gandeam, doar cum o sa lenevesc linistit 2-3 zile.

Advertisement

About Cristi M.

About me ? Nothing special. If you want to find something please visit my blog.
This entry was posted in Articles. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.