Helen Boutique.

A fost o zi foarte frumoasa, a fost cald, toti cei pe care i-am intalnit erau veseli, cu zambetul pe buze, semn ca vine vara, ma gandesc eu. Deja ma vad intinsa pe un sezlong la mare, citind o carte, soarele care bate cu putere, si marea care sopteste. Astazi o colega a fost nespus de fericita. Aceasta ne-a povestit, cum a primit doua rochii de seara, cadou de la iubitul ei, si cat de incantata este.
Si ce este mai frumos, este ca aceasta a fost o surpriza din partea iubitului. Elena s-a uitat dupa mai multe de rochii de seara pe internet, urmand sa participe la mai multe evenimente importante, si a salvat mai multe poze cu rochii, chiar pe desktop.Iubitul ei, Laur a vazut pozele salvate, asa ca a intrat pe Helenboutique Romania si s-a gandit sa ii faca o supriza, acesteia.
1Acestia trebuie sa participe amandoi la mai multe evenimente speciale din viata lor. Elena acum, a scapat de o grija, nu mai raman de ales, decat pantofii, bijuteriile, machiajul si coafura. :)))
Elena este foarte, foarte incantata de surpriza facuta de iubitul ei. Nu se astepta la asa ceva, deoarece in weekendul ce a trecut, Laur a mers cu aceasta in toate locatiile posibile din oras, iar ei, nu i-a placut nimic. Deja isi pierduse rabdarea cu ea. Este foarte incantata ca rochiile primite sunt exact ca cele din pozele de pe site, adica superbe.
In fiecare pauza a tinut sa se laude, cu rochiile primite cadou de la iubitul ei, ca materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, iar croiala este perfecta, si ca ii vin minunat. Intr-adevar iubitul ei a facut un gest foarte frumos.
Elena este pe deplin fericita si multumita, de fapt, nu este chiar asa de multumita. Acum Elena se gandeste, ca ei i-au placut mai multe rochii, in total aproximativ cinci rochii, si acum ii pare rau, ca nu a salvat pozele la toate cele cinci rochii, poate Laur i le facea cadou pe toate. :))) De acum inainte se gandeste sa mai salveze si poze cu pantofi, ceasuri, cine stie. :)))

Mi-am luat si eu o rochie rosie superba de acolo, cu toate ca mie nu mi-a placut niciodata rosul, mi-am luat fix o rochie rosie. Materialele sunt exact cele mentionate la descrierea produsului, iar croiala este asa cum trebuie, sa fie. Am asteptat doua zile cu sufletul la gura, ca rochia sa ajunga, deoarece am comandat seara, dar a meritat,mi se potriveste perfect..

Advertisement

About Cristi M.

About me ? Nothing special. If you want to find something please visit my blog.
This entry was posted in Articles. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.