Metode de decorare a casei.

Mereu am fost pasionata sa-mi decorez interiorul casei intr-un mod cat mai ingenios. In fond imi doresc un apartament care sa ma imbie sa ajung cat mai repede la ceea ce numesc “acasa” si nu sa hoinaresc pe culoarele firmei. Daca e ceva ce iubesc la dormitorul meu ala e patul. Muncesc destul de mult si din pacate nu reusesc sa fac prea multe lucruri acasa decat sa dorm. Asa ca exact ca un tron al unui rege, incrustat in diamante, locul meu de dormit trebuie sa aiba cele mai frumoase lenjerii de pat de bumbac.
Untitled
Daca la inceput cheltuiam sume consistente pentru a avea o paleta cat mai larga de alegeri acum am gasit solutia perfecta sa arate bine cu bani putin. Cei de la homex au acum in gama lor de produse seturi de lenjerii de pat care arata divin si mai sunt si la un pret acceptabil. Am fost destul de sceptica la inceput. In fond am mai facut alegeri gresite inainte de pe diverse site-uri al caror nume nu e momentul sa-l pronunt acum.
Am sunat intai la echipa de comenzi online sa-mi confirme calitatea produselor si termenul in care pot fi livrate. O domnisoara amabila mi-a explicat clar ca produsele sunt calitative si ca livrarea e prompta, mai exact 24 de ore.
M-am decis sa-mi asum riscul si sincera sa fiu eu consider ca seturile respective si-au meritat tot banutii.
Poate ca nu m-as mai fi avantat la a cumpara una alta, dar am citit un articol interesant pe net si am decis ca a venit momentul sa adaug o pata de culoare dormitorului si sa-l mai inveselesc putin. Daca inainte predominau nuantele de gri, negru sau bleumarin acum sunt ahtiata dupa nuantele de verde, galben si rosu. Totul cat mai colorat, in fond trebuie cumva sa-mi pun amprenta asupra spatiului in care traiesc.
Uneori e bine sa faci schimbari, sa o iei din nou de la 0 si sa ai parte de alegeri ceva mai bune decat anterioarele. Totul porneste de la spatiul in care traiesti. Nu te poti schimba daca mediul de viata e mereu acelasi. Acum sunt mandra de ce-am realizat si culorile imi mangaie retina de la primele ore ale diminetii.

Advertisement

About Cristi M.

About me ? Nothing special. If you want to find something please visit my blog.
This entry was posted in Articles. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.