Un job de acasa.

UntitledIn ultima vreme am tot avut o prietena care s-a confruntat cu cateva greutati financiare. Stand la o cafea printre picaturi am incercat sa descopar cat e de open mind. Nu parea a fi foarte deschisa propunerii ce aveam sa i-o fac, dar am zis ca merita sa incerc, asa ca am adus vorba de Studio20.
I-am explicat in mare cam cat ar reusi sa castige de acasa, economisind cate ceva si astfel in timp reusind sa-si rezolve problemele.
I-am explicat ca nu avea cum fi vorba de o munca usoara. Nu consider ca videochatul e o munca ce o poate face oricine. In primul rand e vorba de a fi femeie si de a-ti sti atat punctele tari cat si pe cele slabe. Am inceput sa palavragim si m-a intrebat deschis de cand fac asta si cat castig. I-am explicat foarte clar ca e un job pe care-l iau in serios si 8 ore pe zi ma dedic in ceea ce fac, iar castigurile sunt mult peste medie.
Stiu poate parea ciudat pentru altii, dar chiar nu e rau deloc. Traing la studio, intimitate si chiar distractie daca faci cu placere munca in cauza. De-a lungul timpului am lucrat atat din studio cat si din confortul apartamentului meu. Nu pot sa ma zic ca ma simt mai in largul meu acasa din moment ce tehnologia de care am nevoie sa dau randament maxim o gasesc la studio. Decoruri de vis, colege amuzante si o echipa de profesionisti care-mi sta la dispozitie pentru orice problema as avea.

Partea faina e ca la studio chiar am reusit sa leg prietenii si sa ma distrez. Am invatat ca pot seduce barbatii fara a ma dezbraca si ca zambetul trebuie sa fie nelipsit de pe buzele mele. Am invatat sa-mi acord timp mie, sa ma imbrac mai senzual si sa starnesc pasiuni ascunse. Si pentru asta am fost rasplatita pe masura. Ce-mi puteam dori mai mult? Echipa m-a primit cu bratele deschise si la munca pot spune ca ma simt ca-n familie.
Ma bucur ca alaturi de mine, a reusit si prietena mea sa-si gaseasca un job care sa-i placa si sa fie platita pe masura. Practic, ce poate fi mai frumos decat sa vinzi vise si in acelasi timp sa ti le poti indeplini pe ale tale?

Advertisement

About Cristi M.

About me ? Nothing special. If you want to find something please visit my blog.
This entry was posted in Articles. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.