Despre becurile economice.

UntitledCe poate fi mai enervant decat un bec care se arde nopti la rand, cand ai mai mare nevoie de el? Am trecut de epoca lumanarilor si sincer nici prea romantica nu sunt de fel. Tin la confortul si la comoditatea mea, iar scopul meu chiar nu e sa schimb in fiecare seara un bec prin bucatarie cand imi da mancarea-n foc. Dupa vreo saptamana de nervi am zis ca-mi fact imp sa-mi caut niste becuri economice si corpuri de iluminat, asta doar ca sa nu-mi cumpar vreo crema anti-rid pentru ca aleia chiar nu-i vad rostul.
Asa am reusit sa-I gasesc pe cei de la magic led. Am zis ca fac o restructurare prin casa si ca imi permit sa investesc o suma decenta in ceva accesorii noi ca sa para ca am renovat apartamentul. Pentru becuri le-am ales pe cele led si o sa va intrebati de ce. Pai, nu se ard! Nu trebuie sa mai stau cocotata pe-un scaun 3 seri la rand sa schimb un bec enervant! Nu trebuie sa mai imi fac griji in privinta facturii la lumina si nici sa stau cu stres ca am uitat vreun bec aprins dimineata cand am trantit usa dupa mine in goana mea de-a ajunge la birou.
Evident m-am interest si de cateva aplicatii pentru becuri led. Recunosc cand incep sa schimb cate ceva imi vine sa mai schimb si altceva. Ce sa-i faci? Calitatea de a fi femeie! Asa cum o pereche de pantofi are nevoie de-o geanta noua, un bec de ce n-ar avea nevoie de o aplica noua?
Corpurile de iluminat nu le-am schimbat foarte des prin casa, dar la magic led am gasit fix ce mi-am dorit si dupa un research mai atent pe google, am aflat si cateva lucruri interesante despre becurile cu led: consuma foarte putin, iar lumina nu e asa obositoare ca la becurile normale. Asta chiar a fost un fapt decisiv care m-a ajutat sa apas butonul de click pe comanda. Evident si pretul a atarnat in balanta, iar faptul ca nu a fost piperat m-a facut sa zambesc cand am apasat tacticos pe mouse.
In 24 de ore mi-am primit comanda si sunt foarte incantata si de conversatia mea cu cei de la suport care au fost suficient de amabili sa ma intrebe daca vreau sa-mi fie livrata sambata sau lunea. Cum nu am foarte multa rabdare de fel am inceput cu renovarile de sambata, ca duminica sa fiu pregatita sa-mi fac ritualul prin bucatarie fara ca becul buclucas sa-mi atraga atentia in vreun fel.

Advertisement

About Cristi M.

About me ? Nothing special. If you want to find something please visit my blog.
This entry was posted in Articles. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.