Problema slabitului.

UntitledMa confrunt de cativa ani cu problema slabitului, iar aici pot include si problema digestiei. Mi-am dat metabolismul peste cap incercand diverse diete, pastile, ceaiuri si tratamente corporale. Recunosc, prietena cu sportul nu prea am fost, dar pana la urma am gasit si o solutie pentru problemele mele. Printre ultimele produse pe care le-am incercat a fost bio sun ds.
Nu am sa vand vise naivilor, capsulele astea isi fac treaba, dar combinate macar cu jumatate de ora de bicicleta zilnic sau ceva alergat, chiar daca vorbit de alergat prin magazine la shopping. Pentru digestia mea acestea au facut minuni. A doua varianta, pe care a incercat-o prietena mea e stresclin gi. Dupa cate incercari facusem inainte am zis ca putem incerca progresiv sa vedem cum sta treaba si cu aceste capsule. Mai incercasem diverse tablete inainte, dar fara nici un rezultat. Dupa o multitudine de diete organismal a fost atat de socat incat a refuzat sa-si mai faca digestia cu regularitate. Efectul nu a fost deloc unul placut, avand in vedere ca senzatia de balonare crestea considerabil de la o zi la alta. Noi am fost amandoua multumite. Eu momentan am incercat bio sun ds, dar imi propun ca urmatoarea achizite sa fie stresclin gi. Administrarea e simpla: 1-2 capsule pe zi in timpul mesei, iar afectele adverse nu prea exista din moment ce vorbim de capsule naturiste, iar daca exista la mine nu si-au facut simtita prezenta.
Motivul pentru care nu am optat pentru tabletele achizitionate de prietena mea e ca acelea sunt recomandate in special persoanelor care sufera de stress continuu. Eu inca n-am ajuns in stadiul ala si sper nici sa nu ajung prea curand.
Tabletele administrate cu ceaiul de chimion isi fac treaba la randament maxim. In 4 saptamani am slabit considerabil vreo 5 kg fara a tine vreo dieta. Senzatia de balonare a disparut, iar digestia a inceput sa atinga cotele normale. Fata de alte produse de pe piata macar aceste tablete au un pret rezonabil, iar livrarea se face prompt: 24 de ore de la comanda.
Nu m-am asteptat la un efect vizibil din partea acestor pastille, dar am fost suprinsa sa constat ca e printre putinele dati cand chiar nu imi pare rau de banii cheltuiti. Cel putin daca nu slabesc sa ma mentin si sa-mi echilibrez digestia ca cea a unui om normal.

Advertisement

About Cristi M.

About me ? Nothing special. If you want to find something please visit my blog.
This entry was posted in Articles. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.