Solutii de business CRM.

UntitledLucrez in vanzari de peste 10 ani. Recunosc ca nu e usor sa fac asta, dar am reusit de-a lungul timpului sa gasesc o solutie CRM. Nu m-am gandit vreodata ca o solutie de tipul customer relationship management ar putea sa-mi aduca avantaje reale. Pentru mine aceasta notiune era ca un basm, mai exact, irealizabila.
Cu o echipa de profesionisti si cu o schita optimizata, mi-am dat seama ca-mi pot reduce considerabil costurile in firma si pot reusi sa-mi cresc profitabilitatea.
Am inceput in primul rand sa-mi organizez procesele de business si apoi sa le automatizez. Nu a fost usor, dar asta a crescut considerabil satisfactia clientilor. Fidelizarea acestora a fost urmatorul pas logic si cred ca aici mi-am dat seama cat e de important crm-ul. Tot portofoliul meu de clienti a fost mult mai deschis unei reinnoiri de contract. De ce? Au vazut ca investesc in afacerea mea si ca-mi doresc sa pastrez calitatea produselor si a serviciilor oferite. Cat timp progresezi si nu stagnezi, ceilalti au incredere in tine ca esti adaptabil si ca le vei oferi cele mai bune solutii nevoilor lui.
Mycrosoft Dynamics CRM mi-a oferit atat implementari locale cat si implementari de tip cloud, iar suportul pentru platforma CRM mobile a fost un considerent puternic pentru care am luat in considerare o astfel de solutie. Traim in era tehnologiei. Poate ca tableta nu o am mereu la indemana, dar telefonul cu siguranta nu-mi lipseste vreodata si e important atat pentru mine cat si pentru clientii mei ca ciclul nostru de parteneriate sa fie constant si profesionist.
Impactul din social media e mult mai bine organizat acum iar prin solutia crm potrivita, in aplicatie, am toate raporturile exacte. Stiu unde ma situez si cel mai important stiu unde se situeaza partenerii mei.
La inceput am fost sceptic recunosc, dar in decurs de un an am amortizat investitia si cu trecerea timpului imi dau seama ca avand la indemana solutia potrivita imi cresc profitul considerabil. Intr-o tara cu o economie care lasa de dorit, a face profit e o realizare tot mai greu de obtinut. Eu am reusit sa fac asta. Evident nu singur ci cu o echipa de profesionisti in spate care m-au pus la curent cu tot ceea ce a fost de stiut. Explicatiile concrete, cifrele asezate pe hartie in mod favorabil mie si banii care au inceput sa se adune ma fac sa cred ca am facut alegerea corecta, o alegere pe care v-o recomand si voua.

Advertisement

About Cristi M.

About me ? Nothing special. If you want to find something please visit my blog.
This entry was posted in Articles. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.