Idei de cadouri pentru șeful tău.

Atunci când vine vorba de alegerea unui cadou, deseori ne pomenim puși în dificultate. Chiar dacă darul pe care urmează să-l alegem este destinat unei persoane apropiate, este destul de complicat să-ți dai seama din prima ce și-ar dori omagiatul sau care este obiectul care îi lipsește din palmares. Situația devine și mai complicată atunci când în centrul unei sărbători sau a unui eveniment se află șeful tău. Chiar dacă nu este un gest obligatoriu, cadourile exprimă respectul pe care îl poartă un angajat conducătorului său. Pentru a nu o da în bară, trebuie să pornești de la ideea că șeful tău este, la fel ca tine, un om normal, care se bucură atunci când primește ceva în dar. Până la urmă, mesajul pe care încerci să-l transmiți este că te-ai gândit la el în această zi. Noi am făcut o selecție cu câteva idei de cadouri care ar fi potrivite pentru un șef.
1. Clasor pentru cărți de vizită

Elegant, util și impecabil ca aspect, acesta este un element necesar fiecărei persoane care deține o mulțime de contacte. Mai ales că un șef are mereu întrevederi cu oameni noi, cu care face schimb de date personale. Înainte de a-i achiziționa acest cadou, ar fi bine să te asiguri că nu are deja unul. Deși, cel mai probabil, dacă ar fi avut așa ceva, ai fi observat, inclusiv la interviul de angajare.
2. Servieta

Dacă șeful tău este o persoană care are multe întrevederi și este mai mult pe drumuri, o servietă este exact ceea de ce are nevoie. Orientează-te spre un model exclusivist, reținut, confecționat din piele de calitate. Pentru a nu da chiar tot salariul pentru un asemenea dar, o idee ar fi să te unești cu mai mulți colegi în sensul acestei achiziții. Iar pentru a nu-i oferi o servietă goală, în cazul în care șeful tău este fumător, îi poți piti într-un buzunar un set de tabacuri cubaneze, sau niște țigări din foi. Fii sigur că gestul nu-l va lăsa rece.
3. Aparat de cafea

Se știe că șefii sunt de regulă oameni care muncesc mult și beau multă cafea. Dacă directorul companiei în care activezi are tendința de a se reține peste program sau de a veni devreme la muncă, un aparat de cafea este ceea de ce are nevoie pentru a-i face viața mai frumoasă. Ca și în cazul precedent, pentru că un asemenea aparat nu este o plăcere prea ieftină, te poți grupa cu alți colegi pentru a-l achiziționa.
4. Tablou motivațional

Tablourile care reprezintă mesaje motivaționale pot fi cadoul perfect pentru relația șef-angajat. Mai ales că este una dintre alegerile neutre: nu prea scump, nu prea personal, perfect pentru genul office. Dacă șeful tău este o persoană care încearcă să fie un exemplu pentru angajații săi, cu siguranță va aprecia gestul tău și va găsi un loc pe peretele biroului său pentru acest dar.
5. Set de stilouri vintage

În pofida faptului că suntem în era digitală, instrumentele de scris rămân a fi puse în continuare la loc de cinste. Un se de stilouri vintage, este un cadou clasic care va face o impresie foarte bună asupra șefului tău. Cu acest instrument, directorul companiei în care activezi va semna acte importante, de aceea nu economisi pentru calitatea unui asemenea dar. Te poți pe orienta spre un model fabricat în Italia. Acestea sunt făcute din metal și carbon și au un ambalaj de lux, care îți va accentua și mai mult gestul.
Acum ai câteva piste de orientare și nu-ți rămâne decât să faci cea mai bună alegere de cadou pentru șeful tău.

About Cristi M.

About me ? Nothing special. If you want to find something please visit my blog.
This entry was posted in Articles. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.