TOP 5 jocuri din 2018 care dezvoltă imaginația.

11111
Piaţa de gaming este într-o continuă dezvoltare, mai ales că de câţiva ani buni plăcerea de a te juca nu mai este restrânsă de monitorul unui computer. Adaptarea jocurilor pentru dispozitive mobile precum tabletele şi telefoanele mobile oferă o mai mare posibilitate gamerilor şi pasionaţilor de jocuri de a le accesa oricând doresc şi din orice loc în care se pot afla, nelipsindu-se de favoritele metode de relaxare, chiar și în cazul în care computerul s-a defectat sau a fost lăsat pentru câteva zile la un service laptop. Această tendinţă înseamnă și o continuă reinventare şi dezvoltare de jocuri noi, iar din acest motiv, marii creatori de jocuri se întrec în crearea celor mai interesante, interactive şi captivante jocuri.

Din lista celor mai bune jocuri din 2018 pentru PC, telefon, tabletă și Xbox, în care imaginația este solicitată la maxim, am elaborat un top 5, după cum urmează :
Clash Royale – este un joc de strategie în care va trebui să te lupţi cu milioane de alţi jucători conectaţi online. Îţi vei crea propria ta localitate şi vei antrena trupe pentru război împotriva clanurilor rivale. Vei avea posibilitatea de a te alătura altor clanuri şi veţi împărţi carduri pentru a forma alianţe. În timpul jocului vei câştiga carduri şi vei pierde trofee atunci când vei fi înfrânt. Mai mult, vei putea fonda propriul tău clan şi invita apoi alţi jucători să ţi se alăture în lupta pentru dominaţia altor tărâmuri din joc.

Minecraft: Pocket Edition – deşi jocul a fost lansat cu ceva timp în urmă, acesta rămâne unul dintre cele mai populare jocuri în 2018, fiind potrivit pentru toate vârstele. Lumea jocului Minecraft este mai mult decât interesantă: poţi construi, te poţi bate cu oamenii răi şi poţi face cam tot ceea ce îţi doreşti. Există şi un mod de supravieţuire care se va dovedi util pe parcursul jocului şi trebuie menţionat că jocul beneficiază de update-uri frecvente. Ediţia pentru Android nu este cu mult diferită de cea pentru PC şi poate fi descărcată gratuit.
Pentru fanii „Prison Break”, care au fost sau nu foarte încântați de cel mai recent sezon al seriei, compania Electronic Arts a pregătit A Way Out. Jocul este dezvoltat de Hazelight, fiind disponibil atât pe PlayStation 4 sau Xbox One, cât și pentru PC-uri cu Windows. Așa cum era oarecum evident din titlu, jocul de aventură spune povestea a doi deținuți – Leo și Vincent, în timp ce încearcă să evadeze din închisoare. Acesta este unul dintre singurele jocuri ce nu poate fi jucat de unul singur, doar în cooperativ, împreună cu un prieten, local sau prin internet.
Megapolis – în acest joc ai posibilitatea de a construi un oraş de la zero, pe care să îl administrezi. Din câştigurile pe care le vei obţine din activităţile porturilor, zăcămintelor naturale sau centralelor atomice poți obține fonduri pentru infrastructura şi investiţiile din oraş. Jocul are peste 10 milioane de descărcări, este unul dintre cele mai bune jocuri de strategie pentru Android versiunea 2.2 şi poate fi descărcat gratuit.
How To Make Origami – acest joc este destinat copiilor, stimulându-le creativitatea şi incluzând o colecţie foarte vastă de modele de origami pe care aceștia le pot realiza. Pe lângă modelele preinstalate, pot fi descărcate gratuit mai multe modele din secţiunea downloads. Etapele realizării fiecărei creaţii sunt detaliate într-un mod intuitiv cu ajutorul unei animaţii astfel încât să uşureze procesul de creare pentru cei mici.

Reclame

Despre Cristi M.

About me ? Nothing special. If you want to find something please visit my blog.
Acest articol a fost publicat în Articles. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.