TOP 10 cele mai bune site-uri de design interior.

22222222
Întrucât volumul de informații online este enorm și este greu să culegi doar ce este util pentru tine, un proiect de design interior poate fi o provocare interesantă, dar în același timp poate deveni obositoare.
Prin urmare, cel mai comod ar fi să lăsați treaba asta pe mâna unor experți, da dacă sunteți pasionat de design și dispuneți de suficient timp pentru a vă documenta, atunci activitatea de amenajare interioară poate fi chiar distractivă și să ajungeți să vă placă tot procesul.
Mai jos vă prezentăm o listă de site-uri pentru a vă oferi nu doar idei și inspirație creativă, dar și sfaturi utile pe segmentul de amenajare și design interior:
Houzz
Houzz este denumit și „wikipedia al interioarelor”, pentru că aici poți găsi cea mai mare colecție online de idei pentru a-ți optimiza locuința. Este o bază de date bine organizată și destul de bogată care conține peste un milion de fotografii. Utilizatorii își pot salva foarte ușor imaginile preferate pentru referință.
Apartment Therapy
Un ghid excelent de documentare în domeniul designului, fondat în 2001 de Maxwell Ryan, care la rândul lui este designer de interior. Conceptul site-ului este ca pe lângă inspirație, să transmită informații utile pentru a îmbunătăți calitatea vieții prin înțelegerea elementelor de bază ale unei case de-a dreptul confortabile.

Design-milk
Un site american care colaborează în permanență cu diferiți designeri și jurnaliști pasionați de design pentru a posta o serie de subiecte din domeniul designului de interior, arhitectură, artă, călătorii și multe altele.

Fresh Home
Dacă încă nu știați, site-ul FreshHome.com a fost fondat în 2007 de un român, pe numele Mihai-Cristian Micle, care s-a adresat publicului american și nu celui românesc, având o strategie bună la mijloc, însă după 9 ani de la înființare, compania a fost vândută firmei americane Soda.com.
Cococozy
Un site în vogă. Deținătoarea este o anume Coco, care explorează proprietăți fascinante și oferă inspirație despre tot ce reprezintă design, stil și accesorii. De asemenea, creează propriile colecții de textile și accesorii pentru case, toate fiind proiectate chiar de ea. Autoarea oferă sfaturi despre design interior și împărtășește o mulțime de idei sezoniere.

Ballard Designs
Site-ul îți pune la dispoziție o gamă variată de produse: de la decorațiuni și accesorii (noptiere, scăunașe, polițe, colțare sau mânere clasice etc.) până la complexe de mobilier pentru toate gusturile.

The Cool Hunter
Se autodescriu ca un site ce „aleg să promoveze doar ceea ce îi inspiră în subiectele precum: designul, arhitectura, stil de viață, artă și călătoriile. Rămânem relevanți stând în afara tendințelor și trendurilor prin schimbările constante, fluctuante ale gustului și a stilului”.

Elle Decoration
Site-ul Elle Decoration din Anglia este practic, bine organizat și „aprovizionat” pentru tot ce înseamnă inspirație cu privire la multiplele aspecte ale decorului și al mobilierului.

Create and Barrel este o pagină care conține imagini cu mobilier clasic, dar cu elemente moderne. Pe site găsești foarte multe variante care te vor inspira, cu siguranță.
Într-un final, pe CB2 găsești tot ce vrei pentru amenajarea casei sau apartamentului. În plus, site-ul face livrări și în România, deci merită să arunci o privire.

About Cristi M.

About me ? Nothing special. If you want to find something please visit my blog.
This entry was posted in Articles. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.