Luminatoare din policarbonat și trape de fum. De ce sunt importante pentru proiectul tău comercial?

luminator-cu-trape-prolight-romania
Când începi un proiect, trebuie să ai în vedere toate detaliile acestuia. Mai ales cele care țin de siguranță și eficiența energetică. Iar pentru acestea, trebuie să știi câte ceva despre impotanța pe care o constituie utilizarea unor luminatoare din policarbonat și trape de fum. Ele reprezintă o caracteristică importantă în comunicarea mediului interior cu cel exterior, și sunt un element de nelipsit în orice proiect comercial.
Printre soluțiile recomandate atunci când dorești să iluminezi natural un proiect comercial, și nu numai, cea mai bună variantă este implementarea unor luminatoare din policarbonat. Este important de știut faptul că luminozitatea creată prin montarea unor luminatoare din policarbonat este de cinci ori mai mare decât cea oferită de ferestrele simple, de fațadă. Astfel, prin introducerea de mai multă lumină naturală în interior, precum și a ventilației naturale, starea de bine a oamenilor va fi semnificativ îmbunătățită. În plus, prin implementarea acestei soluții tehnice, vor fi reduse costurile energetice ale clădirii, pe termen lung investiția fiind una rentabilă.
Luminatoarele din policarbonat se montează atât pe suprafața învelitorii, cât și pe fațadele sau pereții exterior, în funcție de necesitățile impuse de proiect.
Trapele de fum, deloc de ignorat și ele
Un alt aspect important de care să ții cont este reprezentat de montarea unor trape de fum. O funcționalitate importantă pentru orice proiect industrial, care aduce nu dar o iluminare mai bună și implicit o reducere de costuri a energiei electrice, ci mai ales contribuie la salvarea de vieți omenești. Astfel, în caz de incendiu, existența unor trape de fum contribuie eliminarea fumului de la interior și prevenirea extinderii focului până la sosirea echipajelor de intervenții.
În funcție de modul de acționare, există două tipuri de trape de fum:
– Trape de fum cu acționare pneumatică. Ele sunt independente de sistemul electric al construcției, astfel că, în cazul unei pene de curent, ele se declanșează prin intermediul unei siguranțe termofuzibile. Aceasta se sparge la temperature de peste 63 de grade Celsius, în cazul unui incendiu.
– Trape de fum cu acționare electrică. Ele sunt declanșate cu ajutorul unei centrale de avertizare în caz de incendiu, cu senzori de detecție a fumului.
De unde cumpărăm trape de fum și luminatoare din policarbonat?
Pentru alegerea și implementarea unor soluții optime în legătură cu trapele de fum și luminatoarele din policarbonat, este recomandat să alegeți întotdeauna cu profesioniști din domeniu, care vă vor îndruma conform nevoilor și specificațiilor proiectului dumneavoastră.
Unul dintre aceștia este ProLight Construct, companie care oferă soluții complete pentru acoperișuri și fațade, la prețuri competitive. Acestea sunt furnizate în urma consultanței gratuite pe care compania o oferă, în baza gamei complete din ofertă.

About Cristi M.

About me ? Nothing special. If you want to find something please visit my blog.
This entry was posted in Articles. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.