AutoCAD 2019. Opinii și recenzii.

În noiembrie 2018 au devenit disponibile 2 variante noi a AutoCad.
AutoCad 2019 și AutoCad LT 2019 pentru Mac, pentru același tip de calculatoare. Anul acesta, în aceeași tradiție, a apărut AutoCad 2020 – însă acum ne vom concentra pe versiunea anterioară a produsului, despre care, anterior, specialiștii au anunțat că „Această versiune de AutoCAD este uimitoare și abia așteaptă s-o utilizeze zi de zi” , dar și că „Cel mai bun continuă să se perfecționeze”.
Actualizarea cea mai apreciată de către utilizatorii din Germania și Japonia constă în adăugarea limbii germane și japoneze în setările programului AutoCAD pentru Mac, pe lângă limba engleză și franceză, deja disponibile. Limba necesară poate fi selectată din fereastra de dialog Application Preferences, apoi resetați programul pentru a seta schimbarea.
A fost îmbunătățit DWG Compare prezent în AutoCAD 2019, cât și AutoCAD LT 2019, care vă ajută ușor să identificați diferențele grafice dintre 2 modificările implementate la o schiță sau la Xref. Vizualizați rapid modificările, observați punctele problematice și analizați constructiv schimbările. Datorită acestei actualizări nu este necesar să vă faceți griji pentru elementele care au fost șterse. Accesând Cloud, modificările efectuate vor fi evidențiate.

1.jpg
Sursa fotografiei: https://unsplash.com/photos/rMGdXjYjkz4

A fost adăugată o interfață pentru utilizator, pentru Purge command, astfel acum e mai ușor să fie accesate mai multe tipuri de obiecte în același timp. Pentru a vedea și selecta elemente individuale dați click pe Show Details.
Modificări la interfața utilizatorului sunt realizate constant. Cu noua reprezentare grafică este mai ușor și efficient să vizualizezi reprezentarea ariei. Cu noul instrument a crescut precizia imaginei, iar modificările sunt făcute în timp real.
Este o nouă posibilitate de a viziona, și de a proiecta imagini ori de a le insera. Comanda NEW VIEW creează o vizualizare denumită din ceea ce este afișat în fereastra de vizualizare curentă sau dintr-o fereastră dreptunghiulară pe care o definiți.
Actualizările de la Galerie oferă posibilitatea utilizatorului să insereze un nume pentru bara de instrumente. Aceasta este o posibilitate rapidă de a crea o imagine într-un spațiu de hârtie și să modifici dimensiunile cu ajutorul zoom-ului.
Un nou XREFLAYER, sistemul de variabile vă permite să specificați un strat implicit pe care sunt inserate noi Xref-uri, astfel încât nu este necesar să modificați stratul Xref după fiecare inserare.
2.jpg
Sursa fotografiei: https://www.freepik.com/free-photo/hands-of-drawing-architect_1470247.htm#term=sketch&page=1&position=19

Pentru a fi mai ușor să observați care strat de Xref este suprapus, un nou Xref Overrides este automat creat cu un filtru, iar limitele sunt stabilite. Când redenumești sau ștergi un strat Xref în timpul desenului, după reîncarcare este redenumit sau șters, de către program.
În AutoCAD 2019 sunt disponibile 7 seturi de instrumente, iar utilizatorii au la dispoziție 750,000 de obiecte, stiluri și simboluri pe care pot fi alese în timpul desenării. Designerii pot desena rapid conducte și alte echipamente electrice, de asemenea est comod la editarea schițelor și transformarea imaginilor în obiecte DWG. Noul set de instrumente vor oferi utilizatorilor oportunitatea să lucreze inteligent, mai rapid și eficient. De exemplu, folosind setul de unelte pentru Arhitectură puteți schița un design, economisind timp prin faptul că utilizați elemente reale, precum uși, ferestre și pereți, în loc să desenați linii pentru a crea aceste detalii.
Pe lângă uneltele arhitecturale, programul dispune de un set de instrumente mecanice.

About Cristi M.

About me ? Nothing special. If you want to find something please visit my blog.
This entry was posted in Articles. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.